Komplet reklamekoncept

Adibus er ikke kun en systemudbyder af tekniske løsninger.

I Danmark har adibus også sin egen afdeling, der udelukkende er dedikeret til markedsføring af salg til skærmbaserede medier i biografer, busser, tog, lufthavne, butikker, stadioner, shoppingcentre osv.

 

Adibus tilbyder et komplet reklamekoncept, der dækker både booking- og administrationssystemer. Vores koncept kan også udbydes til eksterne medier og reklamebureauer uden for det danske marked.

 

Annoncesystemet, der er udviklet til busser og tog, er meget omfattende og højt udviklet i overensstemmelse med annoncørernes efterspørgsel. GPS-administrerede annoncer svarende til annoncørens geografiske målområder. Fleksible muligheder for at opdatere annonceindhold, gør det lettere for annoncørerne at ændre og opdatere tekst og visuelt indhold via Internettet. Adibus kan derfor levere turn-key reklameløsninger, som kan bidrage til finansieringen af ​​Infotainment-løsninger.

 

For yderligere information om annonceløsninger:
Brian Stærk Sørensen bs@adibus.com I Danmark er Adibus repræsenteret af medieplanlægningsværktøjet www.bookascreen.dk, der omfatter:


Busser og tog
Danske biografer
Lufthavne
Butikker, indkøbscentre, stadioner osv.