SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Ny MidttrafikLive-version lanceres med forbedringer

MidttrafikLive, den populære app til offentlig transport i Midtjylland, har lige frigivet en ny opdatering med spændende nye funktioner for at forbedre brugeroplevelsen.

 

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er implementeringen af ægte ruteforløb på kortet. Tidligere havde bussernes ruteforløb på kortet tendens til at skære "hjørnerne af", hvilket kunne være forvirrende for brugerne. Den nye version sikrer, at ruteforløbet altid følger vejen nøjagtigt, hvilket gør det nemmere for passagererne at navigere.

 

Desuden vil brugerne nu modtage bedre kundebeskeder ved store begivenheder, hvor der er mange ændringer i et bestemt område. Dette vil sikre, at brugerne bliver informeret så snart de bevæger sig ind i området, hvilket kan være særligt nyttigt under festivaler eller lignende begivenheder, hvor der er ændringer på flere ruter i en bestemt periode.

 

Endelig introducerer den nye version af MidttrafikLive også en funktion til rute-personalisering. Dette giver brugerne mulighed for at vælge deres personlige favoritruter, som vil blive vist som standard ved opstart af appen, hvilket gør det endnu lettere for dem at planlægge deres rejser.

 

Adibus er stolte af at være med til at forbedre MidttrafikLive løbende for Midttrafik.Se vores nyhedsarkiv