SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Kender du Mikkel fra Adibus?

Det er vi sikker på at rigtig mange af vores kunder gør. Mikkel Haurits Lykke er en central figur hos Adibus, hvor han fungerer som support og servicekonsulent. Med en robust baggrund i IT og en passion for kommunikation og digitale medier bidrager Mikkel væsentligt til både kundetilfredshed og virksomhedens innovative udvikling.

 

Personlig Baggrund:

Mikkel, 33 år og bosiddende i Hobro med sin kone Tenna og deres to børn, bringer en personlig tilgang til sit arbejde, der spejler hans familieliv. Med en bachelor i kommunikation og digitale medier samt fem års erfaring fra Telenor, er Mikkel velrustet til at møde de teknologiske og kommunikative udfordringer i sit nuværende job.

 

Professionelle roller og ansvarsområder:

Hos Adibus har Mikkel ansvaret for at supportere og uddanne kunderne i brugen af virksomhedens systemer. Hans hverdag er en blanding af kontorarbejde og feltarbejde, hvilket giver ham en afvekslende arbejdsdag. Han er kendt for sin evne til at formidle komplekse tekniske informationer på en forståelig måde, hvilket gør ham til en værdifuld underviser og rådgiver.

 

Innovation og samarbejde:

Mikkel trives i Adibus’ innovative miljø og arbejder tæt sammen med udviklingsafdelingen for at forbedre og tilpasse løsningerne til kundernes behov. Denne interaktion sikrer, at løsningerne ikke blot lever op til, men overgår kundens forventninger, hvilket igen øger deres tilfredshed og virksomhedens omdømme.

 

Kundetilfredshed og resultater:

Mikkel er en nøgleperson i at opnå høje kundetilfredshedsscorer, især i forhold til kompetence, innovation, professionalisme og service. Hans bidrag til virksomhedens succes fremhæves i kundetilfredshedsundersøgelser, hvor kunderne roser hans faglighed og omhyggelige support.

 

Betydning for virksomheden:

Mikkel ser Adibus som en førende innovator inden for driftssikre IT-løsninger, der er afgørende for offentlig transport. Han understreger vigtigheden af virksomhedens høje oppetid og pålidelige dataleverancer, som er kritiske for at kunderne kan drive og udvikle deres forretning.

 

Mikkel Harrits Lykke repræsenterer essensen af Adibus' værdier - innovation, pålidelighed og fremragende kundeservice. Hans daglige indsats og faglige dygtighed spiller en afgørende rolle i virksomhedens succes og kundetilfredshed, hvilket gør ham til en uundværlig del af teamet.

 

Dette portræt af Mikkel viser ikke kun hans faglige kvalifikationer og bidrag til Adibus, men også hvordan enkeltpersoners passion og engagement kan forme en virksomheds ansigt udadtil og internt.Se vores nyhedsarkiv