nyheder og cases

adibus installerer udstyr i 40 busser i Randers

Søndag den 9. august blev 40 busser sat i drift i Randers. Hos vognmændene Umove og Fårup Rute- og Turist har adibus installeret følgende udstyr i alle 40 busser:

 

Realtidsinformation: Passageren bliver automatisk orienteret om næste stop, forsinkelser, omstigningsmuligheder til andre busser/tog m.v.

Automatisk passagertælling: Vognmanden får et optimalt og nøjagtigt overblik over antallet af af- og påstigninger. Slut med manuelle og sporadiske optællinger.

Rejsekort integration: Realtidsskærmen som chaufføren benytter er integreret med rejsekortet – så bl.a. turvalg slår igennem og sparer chaufføren for arbejdsopgaver.

 

Hos Fårup Rute- og Turist har adibus derudover også installeret:

Wifi: giver passagerne et pålideligt Wi-Fi-netværk under kørslen. Passagerer kan ubesværet bruge deres tid ombord til at kontrollere mail, surfe på nettet og holde sig ajour under deres rejse.

 

adibus sætter en ære i at udføre arbejde af innovativ karakter og høj kvalitet. adibus har specialiseret sig i at levere løsninger som kan gøre transportoplevelsen større hos passagererne, samt i at bistå trafikselskaber og busoperatører med IT-løsninger, der er målrettet den kollektive trafiks behov. adibus tilbyder turn-key løsninger omfattende alt fra udvikling og installation til drift og service. Se vores nyhedsarkiv