SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Adibus Teamets London Eventyr

Sidste uge var adibus-teamet i London, og vi kan ikke vente med at dele vores fantastiske oplevelser med jer! Denne unikke personaletur blev arrangeret i samarbejde med adibus' personaleforening.

 

Ud over en række faglige indslag bl.a. med besøg på tekniske museer, biograf og en masse field research, var der plads til en masse socialt samvær og underholdning.

 

Højdepunktet af vores tur var uden tvivl besøget på ABBA – Mamma Mia the Party! En aften fyldt med ikonisk musik, lækker mad og en underholdende showoplevelse. Vi sang, dansede og nød hvert øjeblik af dette musikalske eventyr sammen.

 

London i vintersæsonen er magisk, og vi oplevede det fuldt ud i Winter Wonderland. Men det stoppede ikke der - vores dristige team besøgte Bar Ice, en bar skabt af is! Trods kulden skabte det et varmt fællesskab og en sjov oplevelse.

 

Vi afsluttede vores tur med en smagsoplevelse af tysk kultur ved at deltage i Oktoberfest i en af de store telte i Winter Wonderland. Øl, dans og glæde fyldte luften, og vi kunne ikke have bedt om en bedre måde at afslutte vores London-eventyr på.



Se vores nyhedsarkiv