SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Adibus leverer software- og teknisk løsning til VY i Drammen, Norge

Vi er glade for at kunne annoncere, at Adibus har leveret en software- og teknisk løsning til VY, som har valgt Yutong som deres busleverandør til den spændende opgave i Drammen, Norge. Dette projekt inkluderer en flåde af El-busser i fire forskellige længder: 12, 13, 15 og 18 meter, hvoraf den sidste er en ledbus.

 

Alle busserne er designet til at operere i overensstemmelse med ITxPT-standarden, hvilket sikrer høj kompatibilitet og effektivitet. Adibus' løsninger inkluderer følgende avancerede funktioner:

  • Realtid: Opdateringer og data i realtid for optimeret drift.
  • Passagertælling: Effektiv passagertælling ved 2 og 3 døre for præcis registrering af antal passagerer.
  • Automatisk skiltestyrring: Automatisk styring af skiltning for at sikre korrekt og opdateret information til passagerer.
  • Infotainment: Information om næste stop og underholdning for en forbedret passageroplevelse.
  • Automatisk lydannoncering: Automatiserede lydannonceringer for at informere passagerer om næste stop og andre relevante oplysninger.
  • Salgsterminal inkl. NFC læser: Moderne salgsterminaler med NFC-læsere for nem og hurtig betaling.

 

Alle disse softwareløsninger er styret via AdibusLive i tæt samspil med EnTur (www.entur.no), Norges rejseplanlægningsplatform, hvilket sikrer en integreret og problemfri oplevelse for både operatører og passagerer.

 

Vi er stolte af at kunne bidrage til denne grønne omstilling og forbedring af offentlig transport i Drammen. Tak til VY for tilliden til Adibus' løsninger. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

For yderligere information, besøg vores hjemmeside adibus.dk eller kontakt Henrik Eriksen hke@adibus.com.

 Se vores nyhedsarkiv