SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

Adibus Automatisk Hastighedsbegrænsning (ASL)

Adibus er stolte af at introducere vores seneste produkt, adibus Automatisk Hastighedsbegrænsning (ASL), som vi har implementeret sammen med Tidebus på busser fra VanHool, Solaris og Golden Dragon. Denne banebrydende teknologi er designet til at forbedre sikkerheden og effektiviteten i transportsektoren.

 

ASL - Hvad er det?
ASL er en intelligent hastighedsbegrænsningsløsning, der er skræddersyet til vognmænd og trafikselskaber. Den bruger avanceret teknologi til at overvåge køretøjets hastighed og tilpasse den i realtid for at overholde de gældende hastighedsbegrænsninger.

 

Hvordan fungerer det?
ASL er udstyret med avancerede sensorer og GPS-teknologi, der nøjagtigt registrerer køretøjets position og hastighed. Når køretøjet nærmer sig en hastighedsbegrænsning, justerer ASL automatisk hastigheden for at overholde lovens krav. Dette bidrager til at forhindre overskridelser og forbedrer trafiksikkerheden. Køretøjet kan ganske enkelt ikke overskride hastigheden.

 

Fordele ved ASL:

  • Sikkerhed: ASL reducerer risikoen for hastighedsoverskridelser og de potentielle farer, de medfører.
  • Lovlig overholdelse: Med ASL er du altid inden for de fastsatte hastighedsgrænser, hvilket minimerer risikoen for bøder.
  • Brændstofeffektivitet: Ved at køre med optimal hastighed kan du reducere brændstofforbruget og forbedre din miljømæssige fodaftryk.
  • Tryghed i byen: Med ASL defineres nogle zoner – f.eks. en gade i byen, hvor hastigheden skal begrænses – og køretøjet vil således ikke kunne køre mere end f.eks. 20 km/t

 

Lær mere om ASL:
Besøg vores hjemmeside her for at få flere oplysninger om adibus Automatisk Hastighedsbegrænsning (ASL). Du kan også kontakte vores team for at diskutere, hvordan ASL kan tilpasses til dine specifikke transportbehov.

 

Med ASL fortsætter adibus med at levere innovative løsninger til transportbranchen, der fokuserer på sikkerhed, effektivitet og overholdelse af lovgivningen.

 

For yderligere information kontakt:

 

Henrik Eriksen, hke@adibus.comSe vores nyhedsarkiv