nyheder og cases

SELVSTÆNDIG MONTØR (Sjælland)

Trives du i et fleksibelt og afvekslende job med frihed under ansvar? Motiveres du af at have indflydelse på din dagligdag? Ønsker du at blive en del af et selvstændigt og løsningsorienteret team, der servicerer kunder i hele landet, samt udlandet - i varme og trygge omgivelser? Så kan det være, at du netop er vores nye medarbejder.

Dine opgaver vil bestå af både helt nye installationsopgaver og service på eksisterende udstyr samt fejlfinding. Virksomheden udvikler hele tiden nye produkter. De løsninger, der solgte mest sidste år, behøver bestemt ikke være de samme løsninger, der skal sælge næste år. 

Dine opgaver vil primært være:

  • Installationsopgaver – herunder kabeltræk
  • Servicebesøg for udskiftning samt fejlfinding
  • Installation af software 
  • Kundesupport på telefonen 
  • Projektdeltagelse 
  • Booke og planlægge af servicebesøg i tæt samarbejde med kunderne

Der vil primært være tale om opgaver på Sjælland / Fyn, men også i enkelte tilfælde Jylland.


Kvalifikationer og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund. Du kan f.eks. være elektriker, autoelektriker, alarmtekniker, Teletekniker eller har arbejdet med fiberbredbånd. Din baggrund og erfaring er dog ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du er praktisk orienteret, har kendskab til el og strøm samt erfaring med installationer og kabeltrækning. 
 

Det er et krav, at du har kørekort da du får stillet en servicebil til rådighed.

Du er struktureret, fleksibel og god til at planlægge din egen hverdag, så det passer til kundernes behov, hvilket en gang imellem kan betyde aftenarbejde. Så længe opgaverne bliver løst indenfor aftalt tid, og med en høj kvalitet har du frihed til, at tilrettelægge det sådan, at det hænger godt sammen med privatlivet. 

Du behøver ikke at være en it-haj eller have erfaring med, at installere software, så længe du har almen it-forståelse, skal du nok blive klædt på til at klare denne del, men kan du, vil det bestemt være et plus.

Som person er du selvstændig, serviceminded og ærekær. Du vil være vores ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du formår at skabe en god relation og kan kommunikere med mennesker med forskellige baggrund – høj som lav.
 

Praktiske oplysninger
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog ventes der på rette kandidat. Indkomne ansøgninger behandles løbende. Send din ansøgning til Henrik Eriksen på hke@adibus.com eller ring 41107575.

Løn forhandles ud fra både dine faglige, menneskelige og erfaringsmæssige kompetencer. Du vil få egen firmabil, fri mobil, computer, hjemmeopkobling m.m.

 

Adibus A/S blev etableret i 2007 af Henrik Eriksen og Brian Stærk Sørensen, som også ejer virksomheden Adibus A/S har specialiseret sig i at levere løsninger som kan gøre transportoplevelsen større hos passagererne, samt i at bistå trafikselskaber og busoperatører med IT løsninger der er målrettet til den kollektive trafiks behov. Adibus A/S er en spændende virksomhed, der er i en positiv udvikling og de servicerer kunder i hele landet. Adibus tilbyder turn-key løsninger omfattende alt fra udvikling og installation til drift og service. I Adibus A/S er der ikke langt fra tanke til handling, og du vil have gode muligheder for at påvirke den fremtidige udvikling. Hos Adibus sætter medarbejderne ære i at udføre arbejde af innovativ karakter og høj kvalitet. Serviceteamet består af 6-7 faglige teknikere, der arbejder rundt i hele landet. De fleste opgaver løses selvstændigt, men der er også større projekter, som kræver et tættere samarbejde. Generelt er der meget samarbejde og sparring på tværs, også selvom man ikke er sammen hver dag. Kunderne er få, men store – så man vil opbygge en tæt relation til sine kunder. Selvom Adibus A/S ikke er så gammel, er der stadig en høj anciennitet. Det skyldes tildeles, at det er sjovt at være en del af en succes, at være i en branche med alsidige opgaver, hvor nye muligheder jævnligt opstår og ikke mindst, fordi der er god work-life-balance med frihed til selv at planlægge sin egen arbejdsdagSe vores nyhedsarkiv