SPÆNDENDE NYHEDER OG CASES

bookascreen søger en area sales manager og en salgschef

bookascreen.dk søger:


Salgschef med solide ambitioner


Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs salgschef.

 

Du bliver ansat i Adibus A/S, som er en velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren for reklame- og medieforretningen samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S.

 

Medieportalen bookascreen.dk omfatter bl.a. reklamevisning i 84 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Bookascreen.dk har gennem årene vækstet kraftigt mht. omsætning og markedsandele.

 

Spillende træner

Du viser vejen ved selv at trække i salgstøjet og supplerer når og hvor det måtte kræves. Du får desuden det overordnede ansvar for at udbygge og tilgodese vores koncessioners ønske om en høj og stabil reklamebelægning. Du bliver den ”spillende træner”, der skal få teamet til at yde sit bedste, så vores ambitioner om at skabe en god arbejdsplads forenes med at opnå endnu bedre resultater.

 

Salgsteamet består p.t. af 8 mediekonsulenter på fuld tid med base i Jylland og på Sjælland.

 

Dine opgaver vil primært være:

  • Salgsledelse/opfølgning/evaluering
  • Salgstræning/udvikling af medarbejdere
  • Motivering og inspiration
  • Produkt- og konceptudvikling
  • Møder med medier/koncessioner
  • Reklamesalg

 

Du vil få fast base på vores kontor i Viborg suppleret med udkørsel fra din bopæl.

 

Solid erfaring med salg og en dygtig leder

Du har solid salgs- og ledererfaring fra lignende stilling, og du skal kunne dokumentere gode resultater. Du er en udpræget menneskekender og er i stand til at få hver enkelt i teamet til at yde sit bedste hver dag. Du er struktureret, principfast og har gennemslagskraft, når det kræves. Du er proaktiv og i stand til at tænke hurtigt og ”ud af boksen”.

 

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Du kan søge stillingen her 

 

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

 

Har du spørgsmål til selve jobbet – som du vil have besvaret, inden du søger stillingen – kan du kontakte direktør Brian Stærk Sørensen på 2062 6468 eller bs@adibus.com

 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der løbende indkaldes til samtale. Ansøgningsfristen er den 1. november 2021. Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig


 

Ansvarshavende mediekonsulent/area sales manager med stort salgsdrive

Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs mediekonsulent/area sales manager. Du vil få hovedansvaret for vores medier indenfor offentlig transport som omfatter reklamer på og i tog og busser samt lufthavne. Der er tale om analoge og digitale reklameflader.

 

Du vil indgå i et stærkt salgsteam hvor mediefladerne også omfatter landets største netværk af biografer.

 

Udover eget salg og pleje af dine medier er din opgave også at inspirere de øvrige mediekonsulenter med specialistviden om de medier du har ansvaret for, så krydssalg er muligt. Du vil ligeledes blive inspireret af andre specialister til at kunne yde rådgivning uden for dit primære ansvarsområde.

 

Salgsteamet består pt. af 8 mediekonsulenter og en overordnet salgschef.  

 

Du vil selv få fast base på vores kontor i Viborg suppleret med udkørsel fra hjemmet.

 

Dine opgaver vil primært være:

  • Salg til reklamemedier indenfor offentlig transport
  • Hovedansvar for vores ”trafikmedier” herunder pleje af disse
  • At yde inspiration til øvrige sælgere

 

Vi forventer, at du har solid salgserfaring fra lignende stilling, gerne indenfor mediebranchen. Du skal kunne fremvise gode resultater. Du har en udpræget salgsprofil og er i stand til at yde rådgivning på flere niveauer. Du er proaktiv, ansvarsbevidst og klar til at smøge ærmerne op når det gælder.

 

Vi forventer du er struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt samtidig med at du er en god teamplayer.

 

Vi tilbyder:

Du vil formelt blive ansat i Adibus A/S, som er en meget solid og velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med den overordnede salgschef samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S. Medieportalen bookascreen.dk omfatter bl.a. reklamevisning i 84 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Bookascreen.dk har gennem årene vækstet kraftigt mht. omsætning og markedsandele.
Du vil få fast løn kombineret med provision. Niveau herfor aftales i forhold til dine kvalifikationer og erfaringer.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet – som du vil have besvaret, inden du søger stillingen – kan du kontakte direktør Brian Stærk Sørensen på 2062 6468 eller bs@adibus.com, hvortil du også sender din ansøgning.

 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der løbende indkaldes til samtale. Ansøgningsfristen er den 11 oktober 2021. Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig
 



Se vores nyhedsarkiv