nyheder

adibus søger dygtig og selvstændig Servicemontør

21/4/2021

Trives du i et fleksibelt og afvekslende job med frihed under ansvar? Motiveres du af at have indflydelse på din dagligdag? Ønsker du at blive en del af et selvstændigt og løsningsorienteret team, der servicerer kunder i hele landet og udlandet. Så er det netop dig, vi søger.


Dine opgaver vil bestå af installationsopgaver, service på eksisterende udstyr samt fejlfinding.

Dine opgaver vil primært være:

  • Installationsopgaver – herunder kabeltræk
  • Servicebesøg for udskiftning samt fejlfinding
  • Installation af software 
  • Kundesupport på telefon
  • Projektdeltagelse 
  • Booking og planlægning af servicebesøg i tæt samarbejde med kunderne

 

Der vil primært være tale om opgaver i Jylland men også enkelte på Sjælland.
 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund. Din baggrund og erfaring er dog ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du er praktisk orienteret, har kendskab til el og strøm samt erfaring med installationer og kabeltrækning. 

Det er et krav, at du har kørekort, da du får stillet en servicebil til rådighed.

Du er struktureret, fleksibel og god til at planlægge din egen hverdag, så det passer til kundens behov, hvilket fra tid til anden kan betyde aftenarbejde. Så længe opgaverne bliver løst inden for aftalt tid og i høj kvalitet, har du frihed til at tilrettelægge din dag, så det hænger sammen med privatlivet. 

Som person er du selvstændig, serviceminded og ærekær. Du vil være virksomhedens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du formår at skabe en god relation og kan kommunikere med mennesker med forskellige baggrunde – høj som lav.
 

Praktiske oplysninger

Dit arbejdssted vil være fra lokationen i Viborg, men du vil dog ofte køre direkte på opgaver fra din bopæl.

Ansættelsestidspunktet er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtale, hvorfor du med fordel kan søge med det samme. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Løn forhandles ud fra både dine faglige, personlige og erfaringsmæssige kompetencer. Du vil få egen firmabil, fri mobil, computer, hjemmeopkobling m.m.
 

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så klik her og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.Se vores nyhedsarkiv