nyhedsarkiv


Storskærme i Nordjyske Jernbaners tog

15/8/2011

Nordjyske Jernbaner-togene blev udstyret med 37 tommer store skærme i løbet af sommeren 2011. Skærme viser en blanding af nyheder fra TV2 News, TV2 Nord, reklamer samt tidsplanoplysninger. I samarbejde med Nordjyllands trafikselskab og www.rejseplanen.dk er næste stopmeddelelser blevet udvidet med transitinformation til andre transportformer - andre tog, busser og færger.


Togene tilbyder også passagerer gratis adgang til Wi-Fi på samme tid. Skærmene er naturligvis placeret på en sådan måde, at det sikres synlighed for det maksimale antal passagerer. Bortset fra meddelelserne om 'næste stop' er skærmene lydløse.

 

Virksomheds direktør Preben Vestergaard fra Nordjyske Jernbaner ser en række muligheder i dette initiativ.

 

- Vi har et konstant fokus på at forbedre passageroplevelsen på vores tog. Med vores egen "TV-kanal" har vi endnu mere effektive måder at hjælpe os med at betjene vores passagerer og forbedre deres samlede oplevelse af at tage toget - både for vores daglige pendlere og turister, siger Preben Vestergaard.

 

Der er et øget efterspørgsel efter reklamepladserne, og de første annoncer er allerede i gang. Blandt dem Hjørring Biocenter. Finn K. Rasmussen fra biografen, som ser nogle helt nye muligheder for en målrettet og aktuel markedsføring af biografen.

 

- Jeg har sammensat en fleksibel annonceplads, som jeg selv kan opdatere via Internettet. Det betyder, at jeg selv bestemmer, hvornår og hvis jeg vil indsætte en aktuel film i min annonce, siger Finn K. Rasmussen.

 

Fakta om Nordjyske Jernbaner


Nordjyske Jernbaner A / S blev grundlagt ved at fusionere Skagensbanen og Hjørring Privatbaner i 2001 og driver tog mellem Hirtshals-Hjørring og Skagen-Frederikshavn.

 

Siden fusionen blev flere hundrede millioner investeret i nye spor, tekniske systemer, fløjtestop - og sidst, men ikke mindst, togsæt.

 

Nordjyske Jernbaner opererer med Siemens Desiro togsæt.

 

Nordjyllands Trafikselskab ejer i alt 89 procent af aktierne i Nordjyske Jernbaner.

 

www.nj.dk


Tilbage