nyhedsarkiv


Video: Måske verdens største videospil

4/12/2017


Eventgames spil på Arsenalet i Viborg

Hele familien kunne spille med om verdens skæbne på mobilen, da Eventgames tilbage i slutningen af september afviklede spil på facaden af den gamle kasernebygning Arsenalet i Viborg. Eventgames er søstervirksomhed til FS2 og Adibus og virksomheden bygger på ideer om sociale og interaktive spil, som kan afvikles til festivaler, i supermarkedet, i biografen, bussen eller fx på en facade.

”Fra kold krig til farverig fred” hed den gigantiske interaktive videomapping forestilling, som var udviklet af Eventgames specielt til Viborg Animations Festivals flotte finaleaften og til den over 1000 kvm stor facade.
Eventen som tiltrak både børn og voksne, og alle der mødte op til det store show på Paradepladsen, havde mulighed for at spille med på deres mobil om at besegle verdens skæbne. Publikum var selv med til at skærpe dramaet undervejs og folk i alle aldre fik mobilen op af lommen og spillede med i kampen for fred i verden.

Forestillingen tog udgangspunkt i historien om forvandlingen af Prinsens Livregiments kaserne fra fortiden som militært regimentskvarter til moderne erhvervsklynge for animation og grafiske, kreative erhverv, ’Arsenalet’. Fra angst for krig til fred baseret på tillid. Bygningens særlige arkitektur udgør en slags tredimensionelt lærred for forestillingens visuelle dramaturgi og komposition.
Projektet ”Fra kold krig til farverig fred” er støttet af Creative Europe og Aarhus 2017.


Tilbage