nyhedsarkiv


Pressemeddelelse: Bookascreen udvider med endnu flere biografer

9/9/2016


Danmarks suverænt største netværk af biografer

Bookascreen.dk har overtaget biografkonceptet fra Moove/Vestmedia, som gik konkurs i juli måned og fortsætter derfor sin udvidelse med endnu flere biografer i netværket.

Med ca. 20 nye biografer kommer bookascreen.dk nu til at omfatte reklamevisning i 82 danske biografer eller 179 biografsale. Bookascreen.dk tilbyder således Danmarks suverænt største netværk af biografer.

Overtagelsen betyder, at Bookascreen.dk i den grad er styrket på det nationale og regionale salg med en sublim geografisk dækning. Overtagelsen betyder også, at der nu kun er to udbydere af biografreklamer på det danske marked.

”Med Mooves konkurs stod en række biografer pludselig uden samarbejdspartner på reklamesiden. Vi købte derfor alt grundmaterialet ud af konkursboet, og vi har været i stand til at lave en smidig overgang uden gener for biografer, annoncører og publikum. Biograferne gør vores landkort komplet, og vi viser nu reklamer i hver en afkrog af Danmark.” Udtaler Brian Stærk Sørensen fra Bookascreen.dk.

De nye biografer bliver også udstyret med det nyeste software til reklameafvikling, hvilket gør det muligt at tilbyde den helt nye satsning Eventgames samt de populære flexspot, hvor annoncørerne selv kan udskifte indhold via internettet.

Bookascreen.dk er en fælles medieportal for adibus a/s og FS2 reklame a/s. Bookascreen tilbyder salg og booking af reklameplads på tværs af skærmbårne medier i bl.a. biografer, busser og tog samt traditionelle outdoor reklamer uden på busser.


Tilbage